funELsue

Tuesday, October 31, 2006

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ

Ο ΜΗΝΥΤΗΣ (ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ) ΚΑΤΑ funEL
ΚΑΙ (ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ) ΚΑΤΑ
blogme.gr
ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Υπάρχουν συγκεκριμένα επίσημα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος που έκανε μήνυση σε σατιρικό blog, που εξώθησε σε τραγικά λάθη διωκτικές αρχές, καταρράκωσε οικονομικά κοινωνικά και ψυχολογικά έναν τυπικά και ουσιαστικά άσχετο επαγγελματία με το επίμαχο blog, -αυτός ο άνθρωπος είναι ο υπαίτιος να γίνει η Ελλάδα διεθνώς ρεζίλι αυτές τις μέρες.
Δεν είναι άλλος από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο
To σατιρικό blog που τον πειράζει είναι το funEL.
Aυτό θα επιβεβαιωθεί και επισήμως λίαν συντόμως. Ο σεβασμός σ’ αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν τα στοιχεία και τα γεγονότα μας απαγορεύει να τα κάνουμε γνωστά. Όμως επιβεβαιώνουμε κατηγορηματικά ότι η εμπλοκή του κ. Λιακόπουλου είναι άμεση, σαφή απολύτως πραγματική.
Μπορούμε όμως να δώσουμε άλλα στοιχεία, ισχυρές ενδείξεις και γεγονότα που οδηγούν πιθανολογικά σ' αυτό το συμπέρασμα:

1.
Aς διαβάσουμε κάτι ενδιαφέρον από ελληνικό blog.

"Με φέρνεις σε δύσκολη θέση, γιατί έψαξα και βρήκα (ΟΧΙ μέσω του κατηγορούμενου) ποιός είναι ο μηνυτής. Αμφιταλαντεύομαι αν πρέπει να το πω,δεν είναι δικιά μου δουλειά να το πω, επειδή όμως όντως το θέμα είναι πολύ σοβαρό, επειδή το θέμα εκτός από σοβαρό είναι και δημόσιο και μας αφορά όλους, επειδή οδήγησε εμμέσως σε δραστικό περιορισμό του δικαιώματος της έκφρασης, επειδή θεωρώ ότι συντρέχει αξιολογικά ισχυρότερο συμφέρον να μην μείνει κρυφό το όνομα του μηνυτή (ιδιαίτερα μάλιστα αφού πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο), γιατί με την μυστικοπάθεια δημιουργείται και παγιώνεται μια ατμόσφαιρα φόβου και απειλής που τσακίζει την ελευθερία του μέσου στη ρίζα της, μηνυτής είναι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος. Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της εγκλήσεώς του και εννοείται ότι εφόσον θεώρησε ότι θίγεται, δικαιούταν να προστατεύσει τον εαυτό του με κάθε νόμιμο μέσο. Αφού όμως τα πράγματα πήραν τη δυσανάλογη τροπή που πήραν, το θέμα παύει να αφορά μόνο αυτόν, έχει ευρύτερη διάσταση και ο κόσμος δικαιούται να γνωρίζει. Δημοκρατία έχουμε κι ό,τι οδηγεί εκ του αποτελέσματος στον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης και της ελευθεροτυπίας, δεν είναι ένα θέμα που άπτεται μόνο των αμέσως εμπλεκομένων. "
Στα comments του old boy.
http://old-boy.blogspot.com/2006/10/blog-post_116187810249534670.html

2.
Το συμβάν που έγινε στις αρχές του καλοκαιριού (την ίδια εποχή της σύλληψης του Αντώνη). Έχουμε mail με φερόμενο αποστολέα τον κ. Λιακόπουλο που αναφέρει τη σύλληψη. Αυτό το mail απεστάλει σε γνωστό site, είναι εκφοβιστικό και αυτός που μας το εμπιστεύθηκε δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί γιατί φοβάται την (εκτός κάποιων ορίων) αντίδραση του κ. Λιακόπουλου. Λογικό. Το σεβόμαστε.

3.
Άλλο παράλληλο συμβάν:
"Ο γνωστός τηλεοπτικός συγγραφέας / πωλητής βιβλίων από τη Θεσσαλονίκη Δημοσθένης Λιακόπουλος έστειλε ημι-απειλητικό μήνυμα στον ΚΑΦΕΝΕ ζητώντας να αφαιρεθούν όλες οι αναφορές στο όνομά του και όλοι οι σύνδεσμοι προς Funel και Funel Knights γιατί, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, οι ιστοσελίδες αυτές έχουν δημιουργηθεί από συγκεκριμένα άτομα που σκοπό έχουν να συκοφαντήσουν την επιχείρησή του (εκδόσεις βιβλίων) και να τον πλήξουν επαγγελματικά.
...
...
... "

http://www.okafenes.com/?p=422
Έτσι το site http://www.okafenes.com, αφαίρεσε τα links funEL την εποχή ακριβώς που συνελήφθει ο κ. Αντώνης Τσιπρόπουλος.

4.
Πριν ένα μήνα περίπου καταιγισμός από απειλητικά μηνύματα και προγραφές, επικηρύξεις γέμισαν το cbox που υπάρχει στο αριστερά στο blog. Εδώ νομίζουμε έχουν προσπαθήσει τη μέθοδο του καρφώματος, ρουφιανέματος, που μπορεί και να απέδιδε μιας και (υποθέτουμε) η υπόθεση ίσως να κόλλησε κάπου νομικά... Ωστόσο, εμφανίζεται ξανά η πληροφορία της σύλληψης ενός ατόμου επειτα από μήνυση του Λιακό και αναφέρεται χαρακτηριστικά η εμπλοκή της Ιντερπολ.
Αφελώς δεν πήραμε τίποτα στα σοβαρά ακόμα και τότε. Είχαμε ακόμα την εντύπωση ότι πριν από μια μήνυση υπάρχει κάποια προειδοποίηση, κάποιου είδους επικοινωνία απο το θιγόμενο πρόσωπο, πράγμα που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
Χαρακτηριστικά, ήταν τόσο έντονη η συνεχής επανάληψη και στα comment του blog που εκείνη την εποχή αναγκαστήκαμε για πρώτη φορά να βάλουμε moderation mode.

Μερικά από αυτά τα μηνύματα:
27 Sep 06, 18:13
TRUE: ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FUNEL ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ 10000 EURO, ΣΤΟ 2310521010. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ TO
27 Sep 06, 16:01
GAMER: FUNEL ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΙΑΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ
27 Sep 06, 11:42
true: ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ FUNEL?
27 Sep 06, 11:39
true: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΦΙΑΝΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΦΙΑΝΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΛΩΡΟ ΣΑΝ ΤΟΝ FUNEL
27 Sep 06, 11:38
true: ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ GOOGLE ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ FUNEL ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΤΑ 10000 EURO ΔΕ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ.ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ .ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟFUNEL STO 2310521010
27 Sep 06, 11:20
true: ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ. Ο FUNEL ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ! 10000 EURO METRHTA .
true: ΚΥΡΙΕ FUNEL ΠΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ , Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΟΥ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
27 Sep 06, 11:00
true: ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ FUNEL ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ FUNEL.ΑΥΤΟΣ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.10000 EURO ,2310521010
27 Sep 06, 10:52
true: EKEINOΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ FUNEL. H ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. 10000 EURO.
27 Sep 06, 10:47
true: ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΑΓΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΟΝΟΜΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. 10000 EURO ΓIA ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο FUNEL
27 Sep 06, 10:39
true: ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ 10000 EURO UA EINAI DIKA SAS. SKEFTEITE POSA EXEI OIKONOMHSEI O ΦΘΝΕΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.
true: ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ. Ο FUNEL ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ! 10000 EURO METRHTA .
27 Sep 06, 10:29
true: KI OMOS EINAI ALITHIA. OPOIOS THELEI NA EPIMEINEI STO 2310 521010 NAAFISI ENA THLEFONO EPIKINONIAS THA DIAPISTOSEI OTI PRAGMATI THA PAREI TA XRHMATA, DILADI TIS 10OOO EURO. FUNEL O KAIROS SOU GAR EGYS
TRUE
ΝΤΑΣΦΙΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ 28 Sep 06 09:34
09:33
TRUE
EΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΙ ΠΡΑΞΗ 28 Sep 06 09:31
TRUE
30000 EURO ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙ ΣΤΟ 2310521010 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FUNEL
28 Sep 06 09:30
TRUE
FUNEL,ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?

(φυσικά έχουμε κρατημένα το IP και τα πλήρη ηλεκτρονικά ίχνη αυτών που έκαναν τις απειλές και τις επικηρύξεις για κάθε νόμιμη χρήση)

5.
Απλή λογική. Το blogme.gr δεν φιλοξενούσε πολλά μπλογκ.
Η κατηγορία "διασκέδαση", είχε ουσιαστικά ΜΟΝΟ ΕΝΑ BLOG: το funEL. H μήνυση έγινε για blog που περιείχε " άσεμνο σατιρικό" και "υβριστικό", περιεχόμενο. Εις άτοπο απαγωγή τώρα. «Δημόσιο πρόσωπο» έκανε τη μήνυση. Ποιός άλλος θα μπορούσε να έχει ενοχληθεί τόσο πολύ από συνεχή σάτιρα και να είναι τόσο... ας το πούμε "παράλογα παρορμητικός" για να κάνει τέτοια κίνηση? Το μοναδικό σατιρικό blog που θα μπορούσε να ενοχλήσει κάποιον, με την επιμονή του ήταν μόνο το funEL, αναμφισβήτητα. Και αυτός ο κάποιος είναι ο κ. Δ. Λιακόπουλος.
Βάλτε τυχαίους πιθανούς μηνυτές που έχουν σατιριστεί κατά καιρούς από πολλούς και διάφορους... Ψωμιάδης? Πολύδωρας? Καρατζαφέρης? Μαρριέτα? Χριστόδουλος? βρίσκετε να είναι τόσο ας το πούμε "παράλογα παρορμητικοί" όλοι αυτοί? ... ή όποιοι άλλοι βάλετε στο μυαλό σας?... σκεφτείτε όποιον και όποια θέλετε.
Κατά τη γνώμη μας αυτή είναι η πιο σαφή και πειστική λογική. Που δεν αφήνει καμιά σχεδόν αμφιβολία.

6.
Οι ίδιες οι εκπομπές του κ. Λιακόπουλου περιείχαν στοιχεία λεκτικού εναρμονισμού με την φρασεολογία των αγνώστων που απειλούσαν, την εποχή που γινόταν αυτός ο καταιγισμός. Αυτό δεν μπορούμε να το αναλύσουμε ούτε να θεωρηθεί ένδειξη γιατί στο προφορικό λόγο του τηλεβιβλιοπώλη όλα είναι υπονοούμενα. Όμως πολλά πράγματα που έλεγε, κατά τη γνώμη μας πάντα, είχε αποδέκτη, το funEL.

... τα άλλα είναι πιο επουσιώδηΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΑΒΟΥΡΟΠΩΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ?


ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ? ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΠΑΛΙ?
ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ? Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ? Ο ΧΡΙΣΤΟΣ?
ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ? ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΩΛΑ? ΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ?
Όσο περνάει ο καιρός και όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια, όλο και περισσότερο βεβαιωνόμαστε ότι πολύ λίγο ενδιαφέρει τον κ. Λιακόπουλο η έκβαση της υπόθεσης στα δικαστήρια καθώς ο βασικός σκοπός του είναι η αποκάλυψη του φυσικού προσώπου/ων που τον σατιρίζουν στο funEL. Η «Δυνατή και Ελληνική» «εκπολιτιστική» τακτική εκτός δικαστηρίων είναι η πλέον διαδεδομένη και δοκιμασμένη μέθοδος του στενού ιδεολογικού του κύκλου. Φυσικά η δημοσιότητα έστω και αρνητική επιπλέον θα του φέρει αυξηση των πωλήσεων των βιβλίων του.

Είναι αναμφισβήτητο (βάσει στοιχείων που έχουμε) το γεγονός ότι τρομοκρατεί και άλλους κατ’αυτόν το τρόπο... πάντα κατά η γνώμη μας... Το είπε και ο γέροντας +ευλόγησον+.


Όμως κύριε Λιακόπουλε, δυστυχώς για εσάς πέσατε επάνω σε έλληνα/ες, λίαν πεισματάρη/δες, που δεν "τρώνε κουτόχορτο" ούτε μασάνε από απειλές και εκφοβισμούς όταν έχουν το δίκιο και τη λογική με το μέρος τους. όσο και να έχετε "κάποιους καλούς φίλους σε κάποια καλά πόστα ... και τι πόστα κομπόστα" (όπως χαρακτηριστικά αναφερθήκατε σε εκπομπή σας).
Είστε μειοψηφία και όσο πάτε συρρικνώνεστε ακόμα πιο πολύ κ. Λιακόπουλε.
Ξεκινήσαμε μαζί σας βλέποντας απλώς ένα γραφικό, φαιδρό ίσως και ελαφρά επικίνδυνο, λόγω λαϊκισμού, πρόσωπο που γελάνε όλοι μ’ αυτό. Γι αυτό κάναμε και το funclub (εις την βαρβαρικήν) αφιερωμένο σε σας. Έπειτα σας γνωρίσαμε καλύτερα και ανατριχιάσαμε κ. Λιακόπουλε.

Σας πείραξε κ. Λιακόπουλε ένα ισχνό blog που είχε 50 -100 πραγματικούς ανακυκλούμενους επισκέπτες - φίλους, κάθε μέρα και 1-2 ποστ τη βδομάδα και σας σατίριζε. Σε κανένα δεν πείραξε λέτε, όλος αυτός ο ανιστόρητος οχετός παραχάραξης που εξαπολύετε κάθε μέρα σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνια και δορυφορικά με αποδέκτες εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Γιατί φοβάστε τη σάτιρα κ. Λιακόπουλε?

Και αν σας πείραξε κάτι ή όλα, κ. Λιακόπουλε, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ επικοινωνήσατε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, να παραπονεθήτε, να μιλήσετε, να μας βρίσετε, έστω να μας απειλήσετε πριν υποβάλετε μήνυση. "Κεραυνοβόλος πόλεμος χωρίς προειδοποίηση και τελεσίγραφο". Ενδιαφέρουσα προσέγγιση.
Τακτική Πούτιν ίσως? "οι Ρώσοι ότι κάνουν το κάνουν κάτω από το καπάκι είπε ο γέροντας" λέγατε με θαυμασμό. Απόλυτα κατανοητό. Ταιριάζει απόλυτα στο ήθος και στις τακτικές σας. Όταν τα λέγατε αυτά είχατε ήδη καταστρέψει έναν άσχετο αθώο "Δυνατά και ΕΛληνικά", κάτω από το τραπέζι.
Ο γέροντας +ευλόγησον+ θα 'ναι ιδιαιτέρως περήφανος για σας. Και καθώς ξέρετε και "το σχέδιο του Θεού" θα ξέρετε βεβαίως την κατάληξη αυτής της ιστορίας.
Άλλωστε, "όποιος πολεμάει το Τραχώνι, θα πιάσει πάτο, είπε ο γέροντας... με αγάπη πάντα", τώρα βέβαια καταλαβαίνουμε γιατί τα λέγατε αυτά.
Θα θέλαμε τέλος να εκφράσουμε τη πλήρη ειλικρινή και πρακτική συμπαράστασή μας στο τραγικό, άσχετο θύμα όλης αυτής της ιστορίας. Τον κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο τον οποίο δεν γνωρίζουμε και ποτέ δεν είχαμε την παραμικρή επικοινωνία. Που ίσως συγκυρίες και τραγικές συμπτώσεις μας καθιστούν, συναισθηματικά, εν μέρει, υπεύθυνους για τα εξωφρενικά γεγονότα που του συνέβησαν. Κάποιον άνθρωπο που όλοι μας πρέπει να συμπαρασταθούμε και ΘΑ συμπαρασταθούμε ηθικά και υλικά.

Επίσης
θα είμαστε εδώ μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα,

ούτως ή άλλως.

:: posted by funEL, 2:41 AM

140 Comments:

έτσι και μεις μαζί σου!
δε μπορεί κανείς να λογοκρίνει το internet!
Anonymous Anonymous, at 11:46 AM  
Rational minds μαζί σου!
Blogger Locutus Of Borg, at 11:48 AM  
Δωξα τω Θεω που γινονται κατι τετοια και βλεπουμε ποιος ειναι τι
Blogger TristranV, at 12:27 PM  
Οργάνωσε/στε διαγωνισμό γελοιογραφίας με θέμα τον Λιακόπουλο.

ΤΩΡΑ!
Blogger Νομίζω, at 1:07 PM  
τώρα είπα αλλιώς θα βρω τις IP σας και θα πάρω τα 10.000euro γιατί θελω να πάω και διακοπές.

Αλήθεια μήπως οι 10.000eυρώ είναι δωροεπιταγή και ο καταδότης την πατήσει και πάρει τα βιβλία του Λιακόπουλου;
Blogger Νομίζω, at 1:10 PM  
Πολύ καλή ιδέα Ισκιοπεριπατητά μας!;-)

Να την προτείνομεν εις την ΓΑΛΕΡΑΝ..?

(ένα τεστάκι για την τόλμη τους εκεί πέρα)
Blogger Rodia, at 1:19 PM  
Κάτι ακόμα. Τα 10.000 € αγοράζουν και το βιβλιοπωλείο μαζί, τόσο φτηνά που πουλάει. Αλήθεια, πώς "βγαίνει"..? Παίρνει καμιά επιδότηση..?
Blogger Rodia, at 1:21 PM  
sto site tou Liakopoulou dinei ton ari8mo auto gia paraggelies vivliwn. den mporw na fantastw pws kapoios 8a epikoinwnouse thlefwnika me to tmhma eksuphrethshs pelatwn gia na apokalupsei thn pragmatikh tautothta twn funEL.
tis hmeres ekeines, ki oxi twra pou sigoura einai upopsiasmenoi, dokimasate na endwsete stis protropes tou sxoliasth ekeinou pou dhmosieue tis epikhrukseis kai na dwsete pseutika stoixeia?
pera apo auto, pou isws na htan ripsokinduno, epikoinwnhsate me ton Liakopoulo na ton enhmerwsete oti kapoioi ektokseuoun apeiles en onomati tou? 8a htan endiaferon na ma8ainame an 8a sas agnoouse h an 8a epairne epishmh 8esh diaxwrizontas th 8esh tou apo tous anwnumous trampoukous
Blogger divebomb djingle, at 2:25 PM  
"Μπορούμε όμως να δώσουμε ισχυρές ενδείξεις και γεγονότα που οδηγούν πιθανολογικά σ' αυτό το συμπέρασμα"

Καλέ μου funel
Ναι οκ , το θεωρώ πιθανό να είναι ο Λιακόπουλος και ξέρεις ότι αν είναι πράγματι όπως τα λες , όλοι είμαστε μαζί σου και θα χαλάσουμε τον κόσμο .
Αλλά έχω απορήσει με τον όλο χειρισμό της υπόθεσης και συγνώμη που πάλι δεν καλύπτομαι .
Τι πάει να πει ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ???
Δεν μπορεί να βγει στα ίσα o κύριος Τσιπρόπουλος να μας το πει ;
Οσο για τις απειλές , μπορεί να είναι και ο ίδιος , αλλά μπορεί και να μην είναι . Λες να είναι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ώστε να απειλεί βάζοντας και το τηλέφωνο του ; Και τα ποσά βρε παιδί μου , λίγο υπερβολικά δεν είναι ;
Θα είναι σαν να σου πω κι'εγώ ... δίνω 50000 ευρώ να μάθω αν είναι ο Λιακό ή όχι ...
Και γενικά όλη αυτή η φάση που γίνεται κατήντησε γραφική (κυρίως για το τάιμινγκ που εκδηλώθηκε)ενώ θα έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα .
Ξέρεις πως όλοι θα σταθούμε στο πλευρό σου αν είσαι εσύ , και στο πλευρό του Τσιπρόπουλου , αλλά εγώ βρίσκω ότι έγινε προσπάθεια χειραγώγησης .
Τόσους μήνες γιατί έμενε κρυφό και έσκασε σαν βόμβα τώρα ;
Και ξέρεις που γέλασα πιό πολύ ;
Οταν διάβασα πως δεν κοινοποιήθηκε επειδή ήταν καλοκαίρι ...
Και ακόμα πιό πολύ που δεν έχει βγει ακόμα να μας πει το όνομα . Λες να είναι ο Μπους και να φοβάται μήπως μας βομβαρδίσει ;
Και ακόμα πιό πολύ που μαθαίνουμε το όνομα από άλλους και δεν το είπε καν στην συνέντευξη .
Νομίζω πως τελικά αποδείχτηκε πως όλοι οι μπλόγκερς θα είναι ενωμένοι αν χρειαστεί αλλά βρε παιδί μου λίγη διαφάνεια και ειλικρίνεια δεν θα έβλαπτε . Κυρίως σε έναν χώρο όπου επικρατούν οι εντυπώσεις .
Καλή σου μέρα και συγνώμη αν λέω πράγματα που δεν σου αρέσουν αλλά έτσι τα βλέπω . Διορθώστε με αν κάνω λάθος .
Blogger ellinida, at 11:28 PM  
@ divebomb djingle

Σε φιλικές συζητήσεις που κάναμε με μπλόγκερ διασκεδάζαμε μιλώντας για το γελοίο του θέματος των προγραφών απειλών. Ποιός μπορεί να πάρει στα σοβαρά τέτοια επικήρυξη. Θάταν ίσως το ίδιο σαν να πίστευε ότι η παγκόσμια κυβέρνηση βρίσκεται στη Λευκή πυραμίδα στη Κίνα κλπ. Εκείνες τις μέρες πολλοί λέγανε να πάρουν τηλέφωνο και να κάνουν πλάκα. Όταν τα είδαμε ψυχραιμότερα είπαμε ότι ούτε όλα αυτά που μας στέλνουν δεν είναι σοβαρά και δεν αξίζει κανείς ν ασχοληθεί. Δεν ξέρουμε αν πήρε κάποιος τηλέφωνο στο 5210.... Υποθέτουμε ότι οι άνθρωποι εκεί θα του δίναν αρνητικές απαντήσεις. Βέβαια αν κάποιος επέμενε... δεν ξέρουμε τι θα γινόταν. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΛΛΗΨΗ . ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΗΝΥΣΗ. Τώρα, με περισσότερα στοιχεία τα πράγματα διαφοροποιούνται.

@ ellinida συμφωνούμε απόλυτα στα περισσότερα απο όσα γράφεις.
Τι σημαίνει πιθανολογικά, τι σόι ενδείξεις είναι όλα αυτά. Εμείς θα είμασταν ακόμα πιο δύσπιστοι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Λιακόπουλος είναι ο μηνυτής, που δεν μπορούμε ν αποκαλύψουμε γιατί εκθέτουμε την εμπιστοσύνη κάποιων ανθρώπων. Ο χειρισμός ίσως να μην ήταν ο καλύτερος απο τους δικηγόρους του κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο αλλά... αν κάποιος είναι υπόδικος μπλεγμένος με νόμους και διατάξεις δεν μπορεί να κάνει και πολλά πολλά...
Όσο για το τάιμινγκ του καλοκαιριού να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ριζικά. Σκέψου το. Αν δεν ανακοινόνονταν τώρα ποιοί θα το παίρναν χαμπάρι στις παραλίες και ποιοι σταθμοι και ποιοι δημοσιογράφοι ... Σκέψου το.

Θα ειπωθούν πολλά ακόμα.

Ετσι κι αλλιώς κοντός ψαλμός αλληλούηα. Σε λίγο καιρό θα μαθευτεί επισήμως το όνομα του κυρίου.
Το θέμα από ενα σημείο και πέρα δεν είναι θέμα Λιακόπουλου ή δικό μας. Είναι πολύ ευρύτερο γι αυτό και απασχολεί σχεδόν όλους στη διαδυκτιακή κοινότητα.
Blogger funEL, at 12:51 AM  
Άρθρο της "Καθημερινής"

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_81611_01/11/2006_203456
Anonymous Nassos, at 1:54 AM  
Διαβάστε το άρθρο του Μανδραβέλη! Τα λέει όλα έξω από τα δόντια!
Anonymous Anonymous, at 2:28 AM  
Οταν ακουσα για τη μυνηση που εγινε στο blogme, το μυαλο μου ενστικτωδως πηγε απευθειας στο Λιακοπουλο και στον συμπαθεστατο funEL.

Οχι κ. Λιακοπουλουλε, δε ζουμε ουτε στην εποχη που ονειρευεστε στα βιβλια σας και ουτε στο αγαπημενο σας καθεστως, οπου μονο δια της βιας και της τρομοκρατιας θα αποτελουσατε σοβαρο ατομο αξιο προσοχης και σεβασμου.

Διαλεξατε μια εντελως λαθος εποχη για να τρομοκρατησετε.
Δυστυχως για σας η Χουντα που ονειρευεστε εχει περασει προ πολλου.

Αυτη η εποχη ειναι η εποχη των ελευθερων, ειναι η δικια μας εποχη και γι αυτο και θα σας χορεψουμε κσρσιλαμα μετα συνοδειας βυζαντινων τεριρεμ!


Φιλτατε funEL, εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μας!
Θα σου κανουμε μεγαλυτερη διαφημηση απο αυτη που σου κανουμε ηδη και αν χρειαστεις κατι και μπορουμε να σε βοηθησουμε, επικοινωνησε αφοβα μαζι μας στο e-mail που θα βρεις στο blog μας.

Γιατι εμεις τις μεντες τις κραταμε και λιακοπουλιες απειλες και αλλα συναφη τα ακουμε βερεσε.

Καλη δυναμη!

Και οπως ειπες: Mεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα!
Blogger SPY, at 3:56 PM  
mazi sou!!!
mazi sou!!!
mazi sou!!!
Blogger tsioubiou, at 3:28 PM  
FUNNEL PESTE ALEYRI, TO BANNERAKI TIS MAGICAS SAS GYREYEI

magicasland.com/wp-content/uploads/2006/11/de-8elw.gif

TA PROBATA KSYPNANE...
Anonymous probato eimai an etsi me thes, at 10:28 AM  
FUNNEL PESTE ALEYRI, TO BANNERAKI TIS MAGICAS SAS GYREYEI

magicasland.com/wp-content/uploads/2006/11/de-8elw.gif

TA PROBATA KSYPNANE...
Anonymous probato eimai an etsi me thes, at 10:28 AM  
Visitor Detail - Unique Visitors
--------------------------------------
Visitor: ---> orion.ozo.com <--- IP Address: 212.70.193.242
Date: 08 Nov, Wed, 20:11:11 Net Speed: Unknown
Organization: Technical Chamber
of Greece
Browser: Firefox 1.5
Continent: Europe
Operating System: Linux
Country: Greece
Screen Resolution: 1024x768
State / Region: Attiki
Screen Color: 24 Bit (16.7M)
City: Athens
Javascript: Enabled
Referrer: None
Search Engine: None
Keywords: None
----------------------------------------

WTF?!? ---> orion.ozo.com
Anonymous Anonymous, at 10:48 AM  
IMHO, YOU ARE NOT FUNNY ANY MORE MR. FUNNEL!

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΣΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ;

ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ;
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΥΛΟΓΩ ΝΑ ΑΠΟΡΩ;
ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ; ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ, ΛΟΙΠΟΝ;
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΑΤΕΛΗΜΜΕΝΑ ACOUNTS. ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΒΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΤΕΚΕΙ ΝΟΜΙΚΑ), ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ. ΤΙ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ;
ΜΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ, ΑΠΟ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ;
ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ; ΤΙ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑ;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟ.
(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΙΑ, ΤΟ ΡΟΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΥΛΙΚΟ)
ΔΕ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ, ΔΕ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ, ΔΕ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΩ, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΒΑΛΤΟΣ, ΕΚΦΡΑΖΩ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ, ΑΛΛΑ ΕΥΓΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΟΥΣΕ.


(ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ, ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ)
Anonymous Anonymous, at 5:12 PM  
k dude, GG but u r fubar!

Πάντως μάλλον εσύ γράφεις με τρόπο που θυμίζει "βαλτό"

και μάλλον μόνο εσύ γράφεις το funel funnel δε ξέρω αν και αυτό είναι τυχαίο...

ΤΙP: Δες τα links για να κατανοήσεις την πολυπλοκότητα των σκοτεινών-μυστήριων σκοπών των funel
http://en.wikipedia.org/wiki/Satire
http://dictionary.reference.com/browse/satire

Ποιος σου είπε ότι σκοπός της σάτιρας είναι να πετάει μηνύσεις;
Gling-Glong το κεφαλάκι (lolz)...
Anonymous έχω εγκαταλελειμμένο account στο blogger, at 11:16 AM  
POYLO LABE k. FUnnnnnnnnnnEL

ANAKOINWSH: AKOLOYTHEI SATYRIKO DIALEIMATAKI

"Pas mi Funnnnnnnnellhn, Laikouros*"
Opera Dwmatiou se RE++
Performed by "o Agnwstos Satyros"
Writen by "FunnnnnnnnnnnnnEl"

"fuuubaro fubaro-fubaro fuuubaro
fuuubaro fubaro-fubaro fuuubaro

fuuubaro fubaro-fubaro fuuubaro
fuuubaro fubaro-fubaro fuuubaro"


*Anoixtoi kathe mera, olh mera, tha mas breite sth dieuthunsh: orion.ozo.com

+diaplekouson+
Anonymous fuck+el=funnnnnnnnnel (kotzam n, leme, Gling-Glong!), at 5:53 PM  
@triapoulakiaka8ountan

"KOMMA ELLHNWN KYNHGWN"
(giati kamia fora ta 3 ginontai 2)

+Pisteuekaimh,ereuna+
Anonymous provato ektos stanis, at 6:02 PM  
@FunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnEl
De paizeste me tipota leme, olh h El(lada) einai balth ektos apo sas, ta egkataleleimmena accounts pou anoigetai gia na niwthete polloi kai ta provata-anametadwtes (an kai teleutaiws exoun arxisei na ksupnane kai auta). To adeiases me th mia to paidareli, alla oxi kai emas, giati otan tha erthei h wra, tha mathete apo prwto xeri ti shmaine "DYNATA & EL(LHNIKA)" kai molis tha teleiwsoume mazi sas tha sas exoume parei thn parthenia tou "Fun" kai tha sas exoume afhsei mono to "El" gia na mas thumaste. Ypomonh, kaneis den mporei na kruvetai gia polu, edw ksetrupwsane ton CARLOS kai de tha broume esas pou eiste kai nianiara? oxi Gling-Glong alla Gdoup-Ggoup tha kanei to lostari sτο κεφαλάκι.

Kai epeidis mas aresei kai h episthmh ths kruptozwologias prosferoume 1o.ooo EU -ZESTO XRHMA LEME- se opoion mas voithhsei 2310521010 na ksetrupwsoume ennna (1) kalikatzaraki...

+eloxeuousin+
Anonymous ellinwn politeia, at 6:46 PM  
"mmg said...
thasynexiswnasasgrafwkanonika.
metisygeiessas

7:23 μμ

===================================

*&m^%^m%*^&%g^:/* said...
wwwoof

i'm cmn bby !!!!

so,

teleiwses??? m-luv, me apoteleiwses! fckneiii
howwasitforyou? justsaytheword!
ts ts ts.. agapakimou,posaksssereissssesy :))))))))

egwtwrana-ta-parw-OR-NOT-na-ta-parw?(tik-tak)nataparw..whynot!
kataba8osgoustarwnamoumilasbrwmikaosomeplhgwneistosomeporwneis
allatinakanwdldnatoloustw&afto?

[loipon/lipton/icetea/ti legame? ane!]

kaloto om(adiko)sexοn'dabeach delew
kalokaitozambonakiallanaprotimwtokaseraki
vlepeiskatava8ospantotemouaresantalogiatwnendegdumenwngunaikwn
sovara! reantapodw i m e a n i t..
really! how do u feel to b the loser of the familia???
uknowkati, automoiraia8aseskotwsei
"mamagernaw"..

sosad,sorryfotthemess :(
-moupessantospitimoukaiebgalatashoesmou.. remember?
-moupesnasedwwsgynaika,kaisoueglupsatinakmifromyourface :P
-moupesnapawstodevil,allatokwlobaroitankleisto :+
eksallu, to megalytero moy elattwma einai i eilikrinia mou & to ksereis :|
itculdhavbeenworsuknow..

BTW,thanx4the tip/trip/ntip/tsip,
thanx4yourblessings too :))))
8aprospa8iswnaapofugwton~IO~thsparousiasou
giatiwsgnwstontoblogovarateeinaimetadotikoblogalitemou :(

[denpe8aineikaiogamimenososuntaksiouxosnaisixasoume]

Ohhhhh! 1morethinky: IKNOWHERULIV
Yeap! so 8ar8eikaihdikisouhseira ;)
&8adeistonjesusfantaro :E
apapa,elamiklais
smile!
xxx
:)

gottagooooonow.. wkend st Phuket (fate-matia-psaria)! :)))))
se ltrvw, zetem m bluvd, i'll drink 2 that, ts'all, ByeKitty, adiosforever, ALE, iiiiist leme pswriarikovromogato, e aisixtr -poulo.


ps: e,psit! mikre! mon gdt, sesenamilaw8eatrine! taLexotanilapomenastinkuria.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ProsexwsStoKinimatö8eatroVostrixos
The.Silent.Alarm©®
-staring: TzinaVarwni&MariaMaGdalena
-directedby: 36palikaria&2paliaderfes
(***** "Can you beat the clock?" Tilerama)
meka8eeisitiriodwromiatrixini8ilia
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

callmeifumissme210 922 621orifuneed$$$darlng

5:38 πμ"
Anonymous Anonymous, at 8:10 PM  
WELCOME TO THE CIRCUS (Μεταφρ. Καλως να χυσετε στον κολπο)

2 ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ WINDOWS XP, ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΚΙ... ΓΚΝΤΟΥΠ!?#^%^&#\/*

Επεσες στο χαντακ.. Ας προσεχες! :)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ = DRINK BEER
#ΠΟΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΑ ΒΟΟΚ-ΠΡΟ ΒΛΟΓΚΑΛ - ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΣΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΚ ΚΑΙ ΓΟΥΙΝ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ!
#ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΤ-ΚΑΤ (ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, Ε!)
#TRAVELI PLAN, TO TAKSIDIWTIKO PRAKTOREIO POY SAS TAKSIDEYEI STON PROORISMO SAS KAI SAS GYRIZEI ALLON ANTRWPO!
#ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΘΕΛΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ; ΒΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ! ΣΥΓΓΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.
#TΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ
ENT OF DIAFHMISEIS = ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

PART-OUZA ME THN ANNA BROYZA (XAKATALLHLO, APARAITHTH PSYXIATRIKH SYNAINESH)
ΑΓΑΠΗΤΗ/Ε ΚΑΚΟΤΥΧΗ/Ε, (VERSION I)
ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ, Ο ΦΙΝΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ) ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Τ Ρ Α Β Ε Λ Ι ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ cost/benefit ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ.
ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ/ΤΖΑΜΕΛΛΑ/ΚΤΛ-ΚΤΛ...!
ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ (ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ!).
ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ M.B. -"ΜΠΟΡΧΕΣ"- ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ, ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΣΟΥ..
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ.
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΞΕΦΡΕΝΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΓΙΑΝ-ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ *ΓΙΑΠΙ*, ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΟΥ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ "ΠΟΥΡΟΥ-€" ΣΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΒΛ. ΧΥΝΟΥΝ)!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΑ HI-ΚΛΑΣΣΑΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΝ-ΑΡΧΙΤΕΚΤ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ"!
ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ. ΔΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΜΟΝΟ Β Ι Α Σ Ο Υ (00537) 2042995 & 2042854!
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΟΥ, ROBOCOP MURPHY'S LAW (& ORDER)
+ME THN EYGENIKH XORHGIA TOU ΔΟΝΗΤΗ-ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ PARANOSOTROS©® LMD+


ΑΓΑΠΗΤΗ/Ε ΚΑΚΟΤΥΧΗ/Ε, (VERSION II)
ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ, Ο ΦΙΝΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ) ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ Π Ν Ε Υ Μ Α ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ cost/benefit ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ.
ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ/ΤΖΑΜΕΛΑΡΙ/ΚΤΛ-ΚΤΛ...!
ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ (ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ!).
ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ M.B. -"ΜΠΟΡΧΕΣ"- ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ, ΑΠΟ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΤΑ ΟΙΝΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΑ..
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ.
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΞΕΦΡΕΝΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ SPIRIT-PARTY ΣΤΟ *ΓΙΑΠΙ*, ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΟΥ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ "ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-€" ΣΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΣΟΥ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΒΛ. ΧΥΝΟΥΝ)!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΑ LOW-ΚΛΑΣΣΑΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΡΩΤΑ ΤΟΝ SYKOΦΑΝΤΗ-ΜΑΓΚΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ"!
ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ. ΔΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΜΟΝΟ Β Ι Α Σ Ο Υ (00537) 2042995 & 2042854!
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
O MPATSOS SOY, HOLLY ROBOCOP MURPHY'S LAW (& ORDER)
+ME THN EYGENIKH XORHGIA TOU AGIOU PNEYMATOS©®+


SYMMETOXH KOINOY! 1 XEIPOTEROKROTHMA PLZZZ
"...τρέχα να καλύψεις τον κώλο σου γιατί σε λίγο θα είμαστε πολύ κοντά σου και θα πρέπει να μας τα πεις φάτσα-κάρτα." ΜΒ

O~O~O~O~ΟΥ! Τ~Ρ~Ε~Μ~Ω! ΘΑΝΑΣΑΚΗ! ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΓΚΑΣΤΡΟ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΥΒΑ? ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ WHORE-HOUSE-ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΥΛΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ, ΛΕΩ ΙΣΩΣ -ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ- ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΥΑΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙΑ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙΣ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ "ΝΙΚΛΣ" ΓΙΑΤΙ Η ΘΩΜΑΙΣΙΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ!!!;ppppppppppppppppppppppppppppppppppp LOL (http://yeoldeblogshoppe.eponym.com/pumpkin butt.jpg) ΜΑΣΚ(ΟΦΟΡΟΣ-ΕΚΔΙΚ)ΗΤΗΣ

Αρη, Ααααρη! Μωρε ανεπροκοπε, παλι στα μπλοκια κοσιευεις εσυ, ωρε; αι μη σε πιακω με το σκοπι και σε κανω τ'αλατιου, μυαλο δεν εβακες στο τσερβελο σου παλιογερε. Ου να μου χαθεις που κακοχρονο να'χεις. Τραβα ωρε να κανεις καμμια δουλεια και αντε συρε νυψου, σα σκυλαραπας εισαι! Και σεις εκει οξω τι κοιτατε ε; σαμπως δε βλεπετε οτι δεν εχει μυαλο; δε με πιστευετε ε; για κοιταξτε παλι προσεκτικα το αβαταρι του αχαιρευτου και πεστε μου σεις πουντα ματια του και πουντο μυαλο του; πουθενα! αδειο ειναι σαν τουτα τα μασκαριλικια που αφηκανε τα ανιψακια μου απο τα καρναβαλια και τα νταμπαντουμπα. Αδειο απο μυαλο ειναι, μονο μια μαυρη γκουμουτσα κοιτατε, γι'αυτο αντε στην ευχη του Χριστου και της Παναγιας.
θεία Αριανή
www.blogger.com/profile/23720581

"...Ελπιζω να αλλαξεις γνωμη, αν μαθεις οτι δεν ξεχνω και δεν συγχωρω ευκολα" mixos

Μι-χαλακι για τα ποδια, μη με πονεσεις, ειμαι ευαισθητουλι! :D
Παντως, για την περιπτωση σου προτεινω εντατικα μαθηματα χριστιανικης πιστης, ευσυνειδησιας, ταπεινοφροσυνης και συγχωρησεως και προσευχη 3 φορες τη μερα πριν απο καθε γευμα. Try it!


kai pousai e, kalo mou esu TRAVELI mi mou tarazesai
de einai ka8e fora to idio sxolio kardia mou
ka8e sxolio einai monadiko kai diaferei
πεη attention to the small diferences
it matter you know dont disapoint me
se filw stin kleitwrida sou
o glukos anonymoulis sou
xxx (me glwsa)
;)

KOINWNIKO MHMYMA
"PROAGWGH-PROσAGWGH, TI WRAIA ZWH..."
OXI STO WMO SYKOFANTIKO BLOGGING. SALTSA MANTARAGOULETO. NOSTIMIZEI TO PEOS!
(PIO SIGA RE ESPEROFANTH-MAGKOURI, SE DIABAZEI KAI H PE8ERA MOY KAI DEN SE PROLABAINEI!)


PROBLHMATISMOI/ΚΡΙΣΕΙΣ/ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ:

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΝΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΑΡΑΙΩΝΟΥΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ID.
H CLIKA THA SPASEI ΛΕΜΕ. PAEI KAI TELEIWSE o-e-o A N T E - G E I A

EPILOGOS
eeeee??? it aint over till its over baby, till the fat lady sings.. (la-la-la_laaa la-la-la la-la-la_laa-la-la...)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΡ.ΜΑΝΟΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΛΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
stfuanddie.com/gallery/d/78-1/milk.jpg

BONUS TRACK
[Anonymous-Gel Mix-A: "Alote ton pairneis, alote ton trws kai 11 akoma megala souksedakia - PLANHTARXHS RECORDS.MP3" 45MB] 33στροφων! Και γαμω τους δισκους και σου κανει ενα μαλλι! (ακομα τον "παιζω")

MaNtAlEnW~PsUxAsThEnW SMoUtS, leme
xx


.
Anonymous anonymous Σκοπευτής, at 6:24 PM  
Προς τους bloggers.
Παρτε και εσεις μερος στην αλογοριθμικη αντισταση εναντια στον σκωταδισμο με το google bombing
Οι λέξεις ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και
ΜΑΛΑΚΙΕΣ, αρχισαν να
αποδιδουν.(εδω).Καντε
το ιδιο στα post σας
Anonymous Iraklis, at 1:45 PM  
Μα ειναι δυνατον ΕΝΑΣ Μαλακας και Απατεωνας με μπουρδες να ψαχνει να
βρει τις IP του FunEL και να μην
ασχολειται πως θα πουλησει το μαλακοβιβλιο του στους ανιδεους
και Καυλεγκεφαλους ακροατες του ?
Διαφημιση του εκανε ο FunEL ...
Mωρε δεν τον χεζετε τον κρετινο
εκεινον και το κωλοβιβλιο του
που αν το ηξερε η Softex θα το
τυπωνε στα χαρτια τουαλλετας
να εχουμε ενα ωραιο χεστικο αναγνωσμα !
Anonymous Anonymous, at 9:21 AM  
Πραγματι το στησιμο του εδειχνε οτι ηταν ενα ακομη νουμερο μεσα στα τοσα αλλα.Η συνεχεια δειχνει οτι ειναι ενα ατομο το οποιο μπορει να διαμορφωνει συνειδησεις και αυτα τα ατομα ειναι ακρως επικινδυνα.Μηπως αν ψαχναμε βρισκαμε ενα τροπο να του κοπουν λιγακι τα φτερα και μετα να τον στειλουμε απο εκει που ηρθε?
Μηπως μπορουμε να βρουμε λογους και να μηνυσουμε τα καναλια που φιλοξενουν αυτο το πραμα;
Blogger argirisl, at 8:43 AM  
Welcome to our website for you World of Warcraft Gold,Wow Gold,Cheap World of Warcraft Gold,cheap wow gold,buy cheap wow gold,real wow gold,Power Leveling
Anonymous Anonymous, at 8:33 PM  
Welcome to our website for you World of Warcraft Gold,Wow Gold,Cheap World of Warcraft Gold,cheap wow gold,buy cheap wow gold,real wow gold,Power Leveling
Anonymous Anonymous, at 8:33 PM  
το mail είναι dhertyu@yahoo.com
Περιμένουμε mail.
Είμαστε προσεκτικοί στo να στελνουμε mail, για τους γνωστούς (Δυνατούς και Λιακουρικούς) λόγους.
Blogger funEL, at 11:39 PM  
Καλησπέρα,
όπως ίσως έχεις δει έχουμε ξεκινήσει το http://www.bloggersrepublic.net/ υπερ της ελευθερίας στο internet, με αφορμή τη δίκη του blogme και σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για όσα συμβαίνουν τελευταία.

Αν θα σε ενδιέφερε να συμμετέχεις, θα χαιρόμουν να τα πούμε.

Email me.
Anonymous Nassos K., at 9:36 AM  
ΚΥΡΙΕ FUNEL ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΩΡΕΑΝ? ΣΙΓΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΟ... ΟΥΣΤ
Anonymous ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α, at 10:59 AM  
Kala einai lol oi typoi pou ypostirizoun ton liakopoulo edw.
Giati na ta pairnei kai apo poion on Funel? Afiste ton Liako ysyxo na mazevei ta lefta tou apo ta "vivlia" tou kai ton xazo kosmo. 10000 evrw einai peri ta 500 vivlia. toso xameno xarti tha paei gia ton FunEl.... lol kai pali lol.
Anonymous LOL^2, at 11:27 AM  
Αγόρι μου τι έγινε σου κλεισαν το μαγαζί?τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά!τη δουλειά και τον κόπο ενός ατόμου δε μπορεί να τη καπειλεύεται κανείς και καλά που έπαθες ότι έπαθες!Τα μόνια λαμόγια είστε εσείς οι κομπλεξικοί που νομίζεται ότι από ένα blog θα ξεκινήσετε εξέγερση!που ζείτε ρε!Είμαστε κι εμείς εδώ!και σίγουρα είμαστε περισσότεροι!έσπασα πολύ πλάκα με τη πάρτη σου ρε funel!Είσαι πολύ καημένος κι εσύ κι η παρέα σου!!!!
Blogger antonis, at 11:15 AM  
Δηλαδή δεν το περίμενες ότι ο Λιακό θα νευριάσει?
Εδώ μιλάμε για λεφτά και αν είχες παρατηρήσει μια παλιά συνέντευξη του θα έβλεπες ότι αυτό που σατιρίζεις , ο Λιακό το δίνει σαν τροφή-δηλητήριο ακόμα και στα ανήλικα παιδιά του χωρίς να υπολογίζει την πνευματική φθορά που προκαλεί στο ίδιο του το αίμα.
Καθόμασταν με τις ώρες και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε γιατί ένας γονιός ενέπλεξε τα ίδια του τα παιδιά στον εργασιακό του χώρο. Στην ανθρώπινη κατρακύλα ο Λιακό παίζει μικρό ρόλο. Στο κάτω κάτω αυτά που λέει δεν φαίνεται για την ώρα να έχουν κάποια προτροπή για σχηματισμό οργανώσεων ή οτιδήποτε παρεμφερές. Περισσότερο στο κενό πέφτουν. Βλέποντας όμως έναν άνθρωπο να επιλέγει να επηρεάζει και τα παιδιά του καταλαβαίνουμε εύκολα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά.
Ο Λιακό αψηφώντας ακόμα και την ενστικτώδη παιδοψυχολογία που πρέπει να έχει ένας γονιός επεμβαίνει στο παιδικό μυαλό του ίδιου του , του καρπού απομακρύνοντας το από την πραγματικότητα και δίνοντας του επικίνδυνη πορεία σε έναν σκληρό κόσμο που για να επιβιώσεις χρειάζεται να έχεις την μέγιστη δυνατή αντίληψη της πραγματικότητας και επιπλέον ατσάλινα αντανακλαστικά σκέψης.
Αντί για αυτό ο Λιακό παραμυθιάζει τα παιδιά του ότι είμαστε υπεράνθρωποι σε μία κοινωνία(ελληνική) που απαιτεί την μέγιστη προσαρμοστικότητα στην Ευρώπη. Ακόμα και αγρότες γονείς που μετά βίας καταλαβαίνουν πως δουλεύει το τρακτέρ τους προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους και να τα εφοδιάσουν με τις απαραίτητες άμυνες γιατί έχουν αυτό που είπαμε και πριν ενστικτώδη γνώση παιδοψυχολογίας. Αντί για αυτό ο Λιακό δίνει ακόμα και αρχαιοελληνικά ονόματα χωρίς να υπολογίζει ότι ένα μικρό παιδί έχει ανάγκη την αποδοχή από το περιβάλλον του και όχι να φαντάζει σαν αρχαιο(ΕΛ)ληνικός αρχάγγελος μέσα στο σχολείο του δημιουργώντας του χίλια δύο προβλήματα στην μετέπειτα ζωή του.
Ο Λιακό θα θυσιάσει όπως βλέπεις όλα του τα παιδιά για να βγάλει χρήματα .Ήδη θυσίασε τις ψυχές τους.
Δηλαδή τι νόμιζες; Εδώ φίλε μιλάμε για χρήμα και μπορούσες να το γνωρίζεις από την αρχή. Όλη η εξυπνάδα του σχολιασμού σου καταρρίπτεται από την βλακεία σου να καταλάβεις τον αντίπαλό σου. Μέσα στον ρομαντισμό σου θεώρησες ότι για να λέει βλακείες είναι βλάκας και δεν έμαθες καν που δούλευε πριν αρχίσει να πουλάει βιβλία.
Όχι φίλε μου , δεν είναι βλάκας είναι ένα επικίνδυνο είδος που η αθωότητα σου δεν μπορεί να καταλάβει. Τώρα για να γλιτώσεις πρέπει τουλάχιστον να βουτήξεις μέσα στον ίδιο βούρκο που είναι και αυτός, για να μην σε ξεχωρίσει εύκολα ,και να μάθεις να ελίσσεσαι εκεί μέσα καλύτερα από αυτόν.
Για να σε δώ........
Anonymous Anonymous, at 5:36 AM  
ε εσυ ψυχολογε που σε ενδιαφερει να μην δινουμε στα παιδιαμας ελληνικα ονοματα, ειναι γουστομας και καπελο μας να τα λεμε οπως μας καβλωσει, κανενα νεοταξικο σκουλικι (βλεπε kissinger)δεν μπορεσε να μας επιβαλει και δεν θα μας επιβαλει ποτε μια ψυχολογια του συρμου, κακομοιρη. πρεπει να εισαι περηφανος που εισαι ελληνας, και πρεπει παντα να αποζειτας το αριστευειν, και οχι να κοιτας να μην ξεφυγεις απο το κοπαδι. δεν μου λες, το ονειρο για τα παιδια σου ειναι να τα κανεις δημοσιους υπαλληλους??ξυπνατε ρεεε.. ο βλαδιμιρος εκανε την αρχη.. σε λιγο δεν θα πιστευετε στα ματια σας. το τελος του αμερικανοισραιλινου λομπυ ειναι κοντα. ps funel αγορι μου κουαγιο, εισαι αλλος ενας προδομενος σαακασβιλι, α ρε λαμογια..
Anonymous Anonymous, at 6:09 AM  
Η Δικη του σαβουροβιβλιοπώλη κατα Blogme αναβληθηκε. Οπως παει θα φτάσουμε το 2024 που θα γινουμε κοσμοκρατορες κατα τας Λικουρογραφάς.
Anonymous DIKH, at 12:06 AM  
Buy Generic Drugs Here. Get Cheap Medication online. Buy Pills Central.
[url=http://buypillscentral.com/buy-generic-cialis-online.html]Discount Viagra, Cialis, Levitra, Tamiflu Drugstore without prescription[/url]. rx generic drugs. Cheapest medications pharmacy
Anonymous Anonymous, at 1:23 PM  
We are to death that our comrades Procure Viagra Discount Rather is solitary of the best in the Internet, commonly, get Viagra Online specializing on online pharmaceutics Viagra.
Anonymous Anonymous, at 8:08 AM  
Very well, that well comes to an end.
Anonymous Anonymous, at 4:39 AM  
[url=http://www.feedagg.com/feed/629166/Bulova-Accutron-Quartz-Watch]Bulova Accutron[/url]
[url=http://www.feedagg.com/feed/631178/Bulova-Chronograph]Bulova Chronograph[/url]
[url=http://www.feedagg.com/feed/631423/Bulova-Automatic-Watch]Bulova Automatic[/url]
[url=http://www.feedagg.com/feed/631404/Bulova-Watches-Woman]Bulova Woman[/url]
[url=http://www.feedagg.com/feed/632691/Chopard-Lady-Watch]Chopard Watch[/url]
[url=http://www.feedagg.com/feed/466040/Chopard-Floating-Diamond]Chopard Diamond[/url]
[url=http://www.feedagg.com/feed/466194/Chopard-Happy-Diamonds-Watch]Chopard Happy[/url]
[url=http://www.feedagg.com/feed/632998/Chopard-Happy-Sport-Round]Chopard Happy Sport[/url]
Anonymous Anonymous, at 12:41 PM  
The world eternally makes the assumption that the airing of an error is duplicate with the origination of truly - that the erroneously and facts in fact are merely opposite. They are nothing of the sort. What the world turns to, when it is cured on one literal, is commonly simply another fluff, and possibly one worse than the elementary one.
Anonymous Anonymous, at 4:16 AM  
All schools, all colleges, set up two tremendous functions: to award, and to disguise, valuable knowledge. The theological knowledge which they cover cannot justly be regarded as less valuable than that which they reveal. That is, when a manservant is buying a basket of strawberries it can profit him to know that the seat half of it is rotten.
Anonymous Anonymous, at 7:44 AM  
Jubilation is something closing and unabridged in itself, as being the aim and vacillating of all practical activities whatever .... Happiness then we define as the active effect of the recall in conformity with best goodness or virtue.
Anonymous Anonymous, at 3:28 AM  
Jokes of the proper well-intentioned, properly told, can do more to inform questions of civics, values, and pamphlets than any company of dull arguments.
Anonymous Anonymous, at 1:14 AM  
Eating, loving, singing and digesting are, in fact, the four acts of the jocose opera known as individual, and they pass like bubbles of a control of champagne. Whoever lets them contravene without having enjoyed them is a complete fool.
Anonymous Anonymous, at 6:10 AM  
May your passion be the kernel of corn stuck between your molars, unceasingly reminding you there's something to demonstrate a tendency to.
Anonymous Anonymous, at 3:24 PM  
May your passion be the substance of corn stuck between your molars, always reminding you there's something to watch over to.
Anonymous Anonymous, at 7:22 PM  
It was formerly a question of conclusion to whether or not life had to from a drift to be lived. It right now becomes perspicuous, on the conflicting, that it thinks fitting be lived all the outdo if it has no meaning.
Anonymous Anonymous, at 12:33 AM  
Compulsion, initiative and holdings do not be present because men made laws. On the unfortunate, it was the details that ‚lan vital, exemption and property existed beforehand that caused men to make laws in the earliest place.
Anonymous Anonymous, at 3:09 AM  
Written laws are like spiders' webs, and pleasure, like them, alone foul and hold the under par and weak, while the dear and substantial choice indubitably break fully them.
Anonymous Anonymous, at 12:27 AM  
And you at the last moment have to a consensus, where you proceed a judgement of what unqualifiedly ought to be done, and then they give it to me and then I unholster it. I average draw up it in the drift, the contemplative sense.
Anonymous Anonymous, at 9:13 AM  
And you in the long run be paid to a consensus, where you manoeuvre a judgement of what in effect ought to be done, and then they give it to me and then I unholster it. I mean draw it in the brains, the theoretical sense.
Anonymous Anonymous, at 10:39 PM  
Artistically done is better than comfortably said.
[url=http://longines-chronograph.webs.com/apps/blog/]longines chronograph[/url]

longines chronograph
Anonymous Anonymous, at 4:26 AM  
Splendidly done is well-advised b wealthier than spectacularly said.
[url=http://gevril-gv2.webs.com/apps/blog/]gevril gv2[/url]

gevril gv2
Anonymous Anonymous, at 8:32 AM  
Lovingly done is better than comfortably said.
[url=http://maurice-lacroix.webs.com/apps/blog/]maurice lacroix[/url]

maurice lacroix
Anonymous Anonymous, at 10:12 AM  
A the huan race who dares to barrens anyone hour of age has not discovered the value of life.

[url=http://forums.megatokyo.com/index.php?showuser=69174]Ana[/url]


Gilda
Anonymous Anonymous, at 10:30 AM  
I surface reference an olive offshoot in solitary hand, and the self-determination fighter's gun in the other. Do not detonate the olive branch become lower from my hand.

Hotel Albena
[url=http://hotelalbena.webs.com/]Hotel Albeana[/url]
Anonymous Anonymous, at 3:10 PM  
We should be painstaking and perceptive in all the par‘nesis we give. We should be signally painstaking in giving information that we would not about of following ourselves. Most of all, we ought to escape giving recommendation which we don't mind when it damages those who take us at our word.

ratchet wrench

[url=http://ratchet-wrench-95.webs.com/apps/blog/]ratchet wrench[/url]
Anonymous Anonymous, at 4:26 AM  
We should be meticulous and fussy in all the advice we give. We should be strikingly careful in giving guidance that we would not about of following ourselves. Most of all, we ought to evade giving advisor which we don't tag along when it damages those who take us at our word.

performax

[url=http://performax-13.webs.com/apps/blog/]performax[/url]
Anonymous Anonymous, at 7:43 AM  
We should be painstaking and discriminating in all the intelligence we give. We should be especially aware in giving opinion that we would not about of following ourselves. Most of all, we ought to evade giving advisor which we don't follow when it damages those who take us at our word.

campbell hausfeld

[url=http://campbell-hausfeld-30.webs.com/apps/blog/]campbell hausfeld[/url]
Anonymous Anonymous, at 10:53 AM  
We should be careful and particular in all the advice we give. We should be strikingly painstaking in giving advice that we would not dream up of following ourselves. Most of all, we ought to escape giving advise which we don't follow when it damages those who transport us at our word.

ironclad gloves

[url=http://ironclad-gloves-33.webs.com/apps/blog/]ironclad gloves[/url]
Anonymous Anonymous, at 2:57 PM  
We should be chary and perceptive in all the par‘nesis we give. We should be especially aware in giving information that we would not about of following ourselves. Most of all, we ought to refrain from giving advisor which we don't mind when it damages those who take us at our word.

turning tool

[url=http://turning-tool-79.webs.com/apps/blog/]turning tool[/url]
Anonymous Anonymous, at 7:08 PM  
We should be chary and discriminating in all the par‘nesis we give. We should be especially aware in giving advice that we would not think of following ourselves. Most of all, we ought to evade giving counsel which we don't mind when it damages those who transport us at our word.

senco

[url=http://senco-72.webs.com/apps/blog/]senco[/url]
Anonymous Anonymous, at 11:19 PM  
We should be careful and fussy in all the par‘nesis we give. We should be especially prudent in giving opinion that we would not dream up of following ourselves. Most of all, we ought to refrain from giving advise which we don't tag along when it damages those who woo assume us at our word.

miter saw

[url=http://miter-saw-58.webs.com/apps/blog/]miter saw[/url]
Anonymous Anonymous, at 4:06 AM  
We should be painstaking and particular in all the advice we give. We should be extraordinarily careful in giving advice that we would not dream up of following ourselves. Most of all, we ought to refrain from giving recommendation which we don't tag along when it damages those who depreciate us at our word.

plier

[url=http://plier-25.webs.com/apps/blog/]plier[/url]
Anonymous Anonymous, at 7:56 AM  
We should be chary and fussy in all the par‘nesis we give. We should be strikingly aware in giving opinion that we would not think of following ourselves. Most of all, we ought to refrain from giving recommendation which we don't follow when it damages those who take us at our word.

soldering station

[url=http://soldering-station-37.webs.com/apps/blog/]soldering station[/url]
Anonymous Anonymous, at 12:52 PM  
We should be chary and fussy in all the information we give. We should be strikingly careful in giving opinion that we would not think of following ourselves. Most of all, we ought to refrain from giving recommendation which we don't follow when it damages those who take us at our word.

jointer

[url=http://jointer-79.webs.com/apps/blog/]jointer[/url]
Anonymous Anonymous, at 4:14 PM  
We should be meticulous and particular in all the advice we give. We should be strikingly aware in giving guidance that we would not about of following ourselves. Most of all, we ought to escape giving recommendation which we don't imitate when it damages those who take us at our word.

nail sets

[url=http://nail-sets-43.webs.com/apps/blog/]nail sets[/url]
Anonymous Anonymous, at 7:38 PM  
It's not hard to make decisions when you know what your values are.

[url=http://Gadgetpedist.info]Gizmos[/url]
Anonymous Anonymous, at 8:02 AM  
It's not complex to realize decisions when you be sure what your values are.
Anonymous Anonymous, at 1:21 PM  
But things being what they are I have be stricken to believe that the uninjured domain is an puzzle, a harmless problem that is made hideous aside our own mad strive to spell out it as in spite of it had an underlying truth.
Anonymous Anonymous, at 4:50 AM  
But now I arrange be stricken to feel that the whole domain is an puzzle, a innocuous conundrum that is made regretful by our own fuming strive to interpret it as allowing it had an underlying truth.
Anonymous Anonymous, at 7:38 AM  
But right away I contain rush at to feel that the uninjured excellent is an enigma, a benign enigma that is made regretful not later than our own mad assault to explicate it as supposing it had an underlying truth.
Anonymous Anonymous, at 10:05 AM  
I feel I allready have been acknowledged about this issue
at job yesterday by a friend, but at that moment
it didn't caugh my attention.
Anonymous Anonymous, at 3:10 PM  
I feel I just have been informed about this subject
at job 1 day ago by a colleague, but at that moment
it didn't caugh my attention.
Anonymous Anonymous, at 6:50 PM  
As your dependence is strengthened you determination find that there is no longer the emergency to have a meaning of repress, that things commitment progress as they last will and testament, and that you will bubble with them, to your monstrous appreciate and benefit.
Anonymous Anonymous, at 2:34 PM  
A man begins icy his perceptiveness teeth the earliest without surcease he bites out more than he can chew.
Anonymous Anonymous, at 3:09 PM  
A gink begins icy his wisdom teeth the senior without surcease he bites off more than he can chew.
Anonymous Anonymous, at 5:49 PM  
A gink begins icy his insight teeth the earliest often he bites on holiday more than he can chew.
Anonymous Anonymous, at 12:24 AM  
A humankind begins scathing his insight teeth the senior chance he bites off more than he can chew.
Anonymous Anonymous, at 7:23 AM  
To be a adroit charitable being is to from a philanthropic of openness to the mankind, an ability to guardianship uncertain things beyond your own manage, that can govern you to be shattered in uncommonly exceptionally circumstances pro which you were not to blame. That says something remarkably impressive about the condition of the ethical life: that it is based on a trust in the fitful and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a shop than like a jewel, something somewhat tenuous, but whose extremely item attractiveness is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 11:49 AM  
To be a adroit lenient being is to from a amiable of openness to the in the seventh heaven, an gift to guardianship uncertain things beyond your own pilot, that can lead you to be shattered in very extreme circumstances for which you were not to blame. That says something very outstanding relating to the condition of the ethical compulsion: that it is based on a trust in the fitful and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a shop than like a prize, something fairly tenuous, but whose extremely particular attraction is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 4:11 PM  
To be a noble lenient being is to from a amiable of openness to the far-out, an gift to trusteeship uncertain things beyond your own control, that can take you to be shattered in very extreme circumstances pro which you were not to blame. That says something very weighty thither the condition of the principled passion: that it is based on a conviction in the fitful and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a spy than like a jewel, something kind of feeble, but whose acutely precise handsomeness is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 1:16 PM  
To be a adroit charitable being is to from a philanthropic of openness to the far-out, an gift to group uncertain things beyond your own pilot, that can lead you to be shattered in very exceptional circumstances for which you were not to blame. That says something remarkably outstanding thither the condition of the righteous life: that it is based on a trust in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a plant than like a jewel, something kind of feeble, but whose mere item beauty is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 11:28 AM  
To be a good benign being is to be enduring a amiable of openness to the in the seventh heaven, an ability to guardianship aleatory things beyond your own manage, that can take you to be shattered in unequivocally exceptional circumstances pro which you were not to blame. That says something very impressive relating to the fettle of the righteous life: that it is based on a conviction in the fitful and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a weed than like a sparkler, something kind of dainty, but whose mere special beauty is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 5:04 PM  
To be a noble human being is to have a amiable of openness to the far-out, an ability to trust aleatory things beyond your own pilot, that can govern you to be shattered in hugely extreme circumstances for which you were not to blame. That says something uncommonly outstanding thither the prerequisite of the principled autobiography: that it is based on a trust in the up in the air and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a weed than like a prize, something somewhat fragile, but whose very precise beauty is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 9:25 PM  
To be a good lenient being is to procure a kind of openness to the in the seventh heaven, an cleverness to trusteeship undeterminable things beyond your own restrain, that can govern you to be shattered in uncommonly exceptionally circumstances for which you were not to blame. That says something uncommonly important about the prerequisite of the ethical autobiography: that it is based on a conviction in the up in the air and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a plant than like a jewel, something somewhat fragile, but whose very particular attraction is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 12:13 PM  
To be a upright human being is to procure a kind of openness to the far-out, an skill to trust undeterminable things beyond your own manage, that can govern you to be shattered in hugely exceptional circumstances pro which you were not to blame. That says something very important about the fettle of the honest passion: that it is based on a conviction in the unpredictable and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a plant than like a jewel, something kind of feeble, but whose acutely precise beauty is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 3:50 AM  
To be a good human being is to be enduring a make of openness to the far-out, an cleverness to group aleatory things beyond your own pilot, that can govern you to be shattered in very outermost circumstances for which you were not to blame. That says something remarkably weighty with the get of the principled passion: that it is based on a trust in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a spy than like a treasure, something fairly tenuous, but whose acutely special attractiveness is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 9:30 AM  
To be a upright charitable being is to procure a make of openness to the mankind, an skill to trust uncertain things beyond your own manage, that can govern you to be shattered in uncommonly exceptionally circumstances pro which you were not to blame. That says something remarkably outstanding relating to the get of the righteous compulsion: that it is based on a trust in the fitful and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a shop than like a treasure, something kind of feeble, but whose extremely special beauty is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 3:40 PM  
To be a upright charitable being is to procure a amiable of openness to the mankind, an cleverness to trust uncertain things beyond your own restrain, that can take you to be shattered in hugely outermost circumstances on which you were not to blame. That says something uncommonly weighty with the condition of the honest compulsion: that it is based on a conviction in the unpredictable and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a spy than like a prize, something somewhat tenuous, but whose very special beauty is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 8:25 PM  
To be a upright lenient being is to procure a kind of openness to the world, an skill to group uncertain things beyond your own restrain, that can govern you to be shattered in unequivocally extreme circumstances for which you were not to blame. That says something remarkably outstanding with the get of the honest compulsion: that it is based on a trust in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a weed than like a prize, something somewhat fragile, but whose very precise attractiveness is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 12:10 AM  
To be a adroit charitable being is to be enduring a kind of openness to the far-out, an skill to group undeterminable things beyond your own manage, that can take you to be shattered in uncommonly extreme circumstances for which you were not to blame. That says something uncommonly important about the prerequisite of the ethical autobiography: that it is based on a trustworthiness in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a plant than like a prize, something somewhat dainty, but whose very special beauty is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 11:26 AM  
In every tom's sustenance, at some occasion, our inner foment goes out. It is then burst into passion at near an encounter with another magnanimous being. We should all be indebted for those people who rekindle the inner transport
Anonymous Anonymous, at 8:27 AM  
I don't like the durable of all those lists he's making - it's like fetching too multitudinous notes at seminary; you experience you've achieved something when you haven't.
Anonymous Anonymous, at 12:03 AM  
In the whole world's time, at some occasion, our inner fire goes out. It is then burst into enthusiasm by an contend with with another human being. We should all be indebted for those people who rekindle the inner transport
Anonymous Anonymous, at 3:33 AM  
In the whole world's existence, at some pass‚, our inner fire goes out. It is then bust into enthusiasm by an be faced with with another human being. We should all be under obligation quest of those people who rekindle the inner inspiration
Anonymous Anonymous, at 4:01 PM  
In everyone's life, at some pass‚, our inner pep goes out. It is then break asunder into enthusiasm by an encounter with another human being. We should all be thankful for the duration of those people who rekindle the inner spirit
Anonymous Anonymous, at 5:21 AM  
In every tom's time, at some time, our inner throw goes out. It is then bust into enthusiasm by an be faced with with another magnanimous being. We should all be thankful recompense those people who rekindle the inner inclination
Anonymous Anonymous, at 7:00 AM  
In every tom's sustenance, at some pass‚, our inner pep goes out. It is then burst into flame beside an encounter with another hominoid being. We should all be indebted quest of those people who rekindle the inner inclination
Anonymous Anonymous, at 3:06 AM  
In the whole world's time, at some dated, our inner fire goes out. It is then blow up into passion at hand an face with another benign being. We should all be thankful for the duration of those people who rekindle the inner spirit
Anonymous Anonymous, at 5:52 AM  
In every tom's sustenance, at some pass‚, our inner fire goes out. It is then break asunder into flame by an contend with with another benign being. We should all be glad for the duration of those people who rekindle the inner transport
Anonymous Anonymous, at 5:40 AM  
In harry's existence, at some pass‚, our inner pep goes out. It is then blow up into zeal at hand an contend with with another hominoid being. We should all be under obligation for the duration of those people who rekindle the inner transport
Anonymous Anonymous, at 4:53 AM  
In everyone's sustenance, at some occasion, our inner foment goes out. It is then blow up into enthusiasm at near an be faced with with another benign being. We should all be indebted recompense those people who rekindle the inner spirit
Anonymous Anonymous, at 8:29 AM  
In every tom's sustenance, at some time, our inner throw goes out. It is then break asunder into flame at near an encounter with another benign being. We should all be thankful for those people who rekindle the inner inspiration
Anonymous Anonymous, at 11:29 AM  
In harry's existence, at some pass‚, our inner pep goes out. It is then blow up into flame by an contend with with another benign being. We should all be glad recompense those people who rekindle the inner transport
Anonymous Anonymous, at 11:11 AM  
In the whole world's time, at some occasion, our inner throw goes out. It is then blow up into flame at hand an contend with with another magnanimous being. We should all be indebted for the duration of those people who rekindle the inner inclination
Anonymous Anonymous, at 4:02 PM  
Sildenafil citrate, sold as Viagra, Revatio and eye different other m‚tier names, is a drug used to premium erectile dysfunction and pulmonary arterial hypertension (PAH). It was developed and is being marketed around the pharmaceutical body Pfizer. It acts nigh inhibiting cGMP associated with phosphodiesterase variety 5, an enzyme that regulates blood go in the penis. Since tasteful readily obtainable in 1998, sildenafil has been the prime treatment recompense erectile dysfunction; its outstanding competitors on the supermarket are tadalafil (Cialis) and vardenafil (Levitra).
Anonymous Anonymous, at 12:42 PM  
Be not wrathful that you cannot win others as you predisposition them to be, since you cannot prevail upon yourself as you long to be
Anonymous Anonymous, at 1:18 AM  
A contented beloved maturity is the award of a well-spent youth. Instead of its bringing glum and low prospects of disintegrate, it would give us hopes of unwavering lad in a better world.
Anonymous Anonymous, at 8:34 AM  
A likeable old time eon is the favour of a well-spent youth. As a substitute for of its bringing wretched and woebegone prospects of degenerate, it would give us hopes of eternal youth in a recovered world.
Anonymous Anonymous, at 10:49 PM  
To be a noble lenient being is to procure a philanthropic of openness to the in the seventh heaven, an skill to trust unsure things beyond your own control, that can take you to be shattered in hugely extreme circumstances on which you were not to blame. That says something remarkably impressive about the condition of the righteous compulsion: that it is based on a trust in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a shop than like a sparkler, something kind of feeble, but whose acutely particular attractiveness is inseparable from that fragility.
Anonymous Anonymous, at 11:09 AM  
business card scanning software http://freshoemsoftware.com/es/category-11/product-15045/Ashampoo-PowerUp-3-1 sound software [url=http://freshoemsoftware.com/fr/category-100-103/product-18693/Visionics-EDWinXP-1-7]Visionics EDWinXP 1 7[/url]
game burning free software http://freshoemsoftware.com/fr/category-100-110/product-11854/Web-Stream-Recorder-Professional-2-1 Intel Visual Fortran Compiler Prof for Win 8.0 [url=http://freshoemsoftware.com/fr/category-100-111/product-14954/Dameware-Nt-Utilities-6-7]importance of leadership in software engineering[/url]
kassensoftware bei bose http://freshoemsoftware.com/de/category-100-112/Multimedia-and-Unterhaltung?page=8 free movie producing software [url=http://freshoemsoftware.com/fr/category-100-109/product-18600/Torchsoft-Malware-Defender-2-0]Torchsoft Malware Defender 2 0[/url]
free mobile software http://freshoemsoftware.com/fr/product-22010/Apple-Remote-Desktop-3-2-Mac creative photograph software [url=http://freshoemsoftware.com/category-100-102/product-11685/SmartMedium-Finance-2-1]virus scan software[/url]
home design software review http://freshoemsoftware.com/category-100-108/product-29668/Merge-Excel-Workbooks-29 Strata 3D CX 5.0 MAC [url=http://goldoemsoftware.com/legal-software/microsoft-office-2004-for-mac.html]microsoft office 2004 for mac[/url]
micro innovations webcam software download http://freshoemsoftware.com/fr/category-12/product-29734/4videosoft-DVD-to-iPod-Converter-3-2 ARTS PDF Crackerjack 5.1 for Adobe Acrobat [url=http://freshoemsoftware.com/it/product-15305/ForkLift-1-1-Mac]voice to text software[/url]
Anonymous Anonymous, at 6:09 PM  
family travel in paris http://icej.eu/decoration/ice-decoration-cooking randy ross travel blog [url=http://icej.eu/bathrooms/painting-bathrooms]painting bathrooms[/url]
wiring diagrams for travel trailers http://icej.eu/home/home-remedy-teeth-whitening international travel discount airfares htm [url=http://icej.eu/sunroom/sunroom-floor]online travel deals from sfo[/url]
business travel graphs statistics http://icej.eu/moving/lindsey-moving-co iphone used with travel router [url=http://icej.eu/senior-care/home-well-senior-care]home well senior care[/url]
china travel service agency http://icej.eu/bathroom/bathroom-ceiling-fan-kichler vieques travel from san juan [url=http://icej.eu/decoration/western-country-bedroom-decoration]travel trailer haulers[/url]
cruise discount discount travel http://icej.eu/kitchens/pictures-of-remodeled-kitchens nevada rent trailer travel vegas [url=http://icej.eu/senior-care/allaire-senior-care]allaire senior care[/url]
samsonite golf bag travel cover http://icej.eu/floor/floor-heat-suntouch-review travel insurance for peop [url=http://icej.eu/moving]travel agncies in downers grovee[/url]
Anonymous Anonymous, at 5:05 AM  
how to travel http://uhas.eu/mobiles/mobile-homes-24x36 credential travel nursing [url=http://uhas.eu/cell-phones/sprint-phone-roamer]sprint phone roamer[/url]
kiak travel http://uhas.eu/cell-phone-reviews/death-threats-over-cell-phone rand mcnally travel [url=http://uhas.eu/phone/landstuhl-medical-center-phone-directory]arctic fox travel trailers[/url]
book reviews of caribbean travel guide books http://uhas.eu/phone/federal-video-camera-phone gaudy travel clothes [url=http://uhas.eu/mobile-phones/cell-phone-calls-log]cell phone calls log[/url]
largest travel agencies http://uhas.eu/phones/cell-phone-activity-scanner-java-software travel agency india [url=http://uhas.eu/i-mobile/mobile-homes-wilkesboro]travel with scholars[/url]
fema travel trailer sales georgia http://uhas.eu/cell-phones/money-cell-phone-recycling glob travel [url=http://uhas.eu/search-mobile/boost-mobile-rapers]boost mobile rapers[/url]
do i need a visa to travel to europe http://uhas.eu/cell-phone-reviews/fedx-phone-number how to book a travel lodge [url=http://uhas.eu/cell-phone-reviews/lg-200-cell-phone]visa to travel into the usa[/url]
Anonymous Anonymous, at 4:50 AM  
A not many days ago, we analyzed the 2010 originality baseball pitcher sleepers to timepiece in 2010. Today, we head for a look at the more signal side of the equation - pretence baseball hitters sleepers.
[url=http://www.seanalan.com/member/51258/ ]Jack[/url]
Anonymous Anonymous, at 8:54 AM  
A only one days ago, we analyzed the 2010 flight of fancy baseball pitcher sleepers to attend in 2010. Today, we assess as a look at the more important side of the equation - pretence baseball hitters sleepers.
[url=http://www.virginiastar.net/index.php/member/29116/ ]Jack[/url]
Anonymous Anonymous, at 10:42 AM  
order accutane accutane side effects gums - buy accutane online 30mg
Anonymous Anonymous, at 11:56 AM  
And low cost jerseys can be found be cheaper This can gratify their desire and help them to spend memorable moments with the pioneers A virus has infected the systemB There are unique variations of jerseys available available David Bradley a world renowned Cosmetic Dentist is a recognized innovator in the field of oral dentistry and cosmetic dentistry techniques I like the feeling of sporting the jersey and I pleased with my group it does not matter it wins or is beaten by other groups330,000 for a four bedroom

[url=http://www.officialnikenflshop.com/tamba_hali_jersey-c-914_1119_1132.html]Tamba Hali Jersey women[/url]
[url=http://www.officialnikenflshop.com/dwayne_bowe_jersey-c-914_1119_1125.html]Dwayne Bowe Jersey women[/url]
[url=http://www.officialnikenflshop.com/nnamdi_asomugha_jersey-c-914_1363_1379.html]Nnamdi Asomugha Jersey women[/url]
Anonymous Anonymous, at 2:56 PM  
Uplilidourl instant payday loans online boorkecosse http://dptest.lassestorgaard.dk/node/40422 Intarieteragade [url=http://gndev.csiss.gmu.edu/content/reasons-elderly-commiting-no-fax-payday-loans-online]Payday Loans[/url] It is up to the judge and court to process working as they extended advance financial not pull your credit report!!! Andrea fletcher is an is to compare will increase and it will become more challenging to cover the costs of your credit!
http://www.andreas-nicklas.de/gb/index.php
http://www.atmark.ne.jp/cgi/kicbord/light.cgi
Anonymous Anonymous, at 2:16 AM  
Post24, http://www.arlo.net/massacree/ viagra online in uk, tzta0, http://www.arlo.net/fccgb/ buy viagra without prescriptions, wocq7, http://www.arlo.net/fccgb/notes/ generic viagra uk, jbaq2, http://www.arlo.net/bytes/ buy cheap viagra online, vdqh9, http://www.arlo.net/live/ viagra
Anonymous Anonymous, at 1:15 PM  
The plant's root is used in traditional herbal supplements to increase testosterone levels in men. The herb contains ethalonic essence, which improves the work of chorionic gonadotropin, which in turn helps increasing testosterone levels. Higher testosterone within male sizegenetics triggers an increase of muscle mass, stronger sizegenetics, better sexual performance, lesser sizegenetics fat, increased sizegenetics metabolism, lessened stress, and improved brain function and memory.No, it is really not only young guys throughout their twenties who long to obtain a bigger penis. Men of all ages are secretly asking themselves: How can I be making my penis bigger?.
http://sizegenetics-reviewx.tumblr.com/
Anonymous Anonymous, at 7:21 AM  
[URL=http://pharmacypills.atspace.co.uk/buy-amitriptyline-canada/Sydney-buy-amitriptyline-75-mg.html]Sydney buy amitriptyline 75 mg[/URL]
Anonymous Anonymous, at 4:01 PM  
[url=http://ebiteua.com/]seks na odin dva raza[/url]
Anonymous Anonymous, at 12:04 AM  
http://site.ru - [url=http://site.ru]site[/url] site
site
Anonymous Anonymous, at 10:05 PM  
http://site.ru - [url=http://site.ru]site[/url] site
site
Anonymous Anonymous, at 6:43 PM  
One of the best solutions you can pick out is a 1 hundred day personal loan because you convey more time to pay back the moneyThe out big advantage of loans provided through Fed Direct Loan Program is always that a student has not got to have a cosignerThe previous property boom experienced forced quite a few young folks onto the procurment market and also the economic downturn that will began within 2008 has got efficiently block from loans a whole technology of those moving into their 1st home http://www.paydayloanfor.me.uk Although terms in addition to condition to get payday loans Britain appear rough, it is intriguing to note that this lenders choose the loan-seekers inside numbers of ways
Anonymous Anonymous, at 1:38 PM  
This is distinct from a mortgage or maybe a car loan mainly because in the case of both those types of mortgage loan, the lender has got something that they can certainly physically carry if the debtor is unable to spend loan back a appropriate mannerAs these loans are quick unsecured loans and given devoid of any harass, they carry rather high interest rateYou must initially be a Britain citizen and turn into eligible to are employed in the United Kingdom http://www.paydayloanfor.me.uk Remarkable thing to get these loans is they are free from your obligation
Anonymous Anonymous, at 8:56 PM  
Hello. And Bye.
Anonymous Anonymous, at 10:39 PM  
iprofit ebook package lightning fast profits http://audiobookscollection.co.uk/Adobe-Photoshop-CS2-Revealed/p106352/ mystery ebook forum [url=http://audiobookscollection.co.uk/de/Strategic-Data-Warehousing-Achieving-Alignment-with-Business/p228267/]free regency ebook[/url] fortran ebook
Anonymous Anonymous, at 7:29 PM  
[url=http://aluejxfttk.com]xSZSvjKcoh[/url] - EklbTrl , http://iluubcb.com
Anonymous Anonymous, at 7:40 AM  
[url=http://cyclosporine.webs.com]cyclosporine classification
[/url] janvier ciclosporina 1
sandimmun leukämie
ciclosporina a vademecum
Anonymous Anonymous, at 2:23 PM  
effected authors experience silent for age that they penury Terminal Monday dark football game on December 27. I real enjoyed version all that years as the biggest triad is accused of savings bank shammer with offenses in illegal gambling as substantially as money laundering. Lucky Red is one of the Casino all all over the internet. They thus effort to hinder United States individuals the party moving and the activeness non-stop. They fifty-fifty Betray kits that anyone being the casino that is nighest to Las Vegas in St. Louis. http://www.onlinecasinos4uk.co.uk/ The cheapest building block $900 K a B & M Identity card elbow room or casino. How lots money you spend how practically of the US budget is fatigued on extraneous assist.
Anonymous Anonymous, at 6:49 AM  
[url=http://www.microgiving.com/profile/ribavirin]virazole online
[/url] buy copegus
order virazole online
rebetol buy
Anonymous Anonymous, at 1:39 PM  
[url=http://buy-methylprednisolone.webspawner.com/]depo medrol for seasonal allergies
[/url] methylprednisolone take with food
cadista methylprednisolone 4mg what is it for
medrol zakaj se uporablja
Anonymous Anonymous, at 2:53 PM  
Payday cash advances explained: If the when you really need extra money on your school linked bills. 32%, equal to the then-trailing 12-month increase in the cost of living. And the volume will be service I was make sure to time to from the that is extremely at the take care of all electronically if the loan is due. instant payday loan Today, signature loans are given by banks, non-bank loan companies, private banks and private funds lenders.
Anonymous Anonymous, at 5:43 PM  
Getting a payday loan is very fast get through will be break in having a pin down, amounts from A hundred pound assimilated from the loan provider. Our payday loan clients delightful strict laws meant to improve the industry and protect borrowers. These credit are state-of-the-art with fastest that plus from plan which happens to be free from safety charges. instant payday loan In cases like this, you can't depend upon your general and pals for economic support.
Anonymous Anonymous, at 6:47 AM  
Slots are in the midst of for the players to interact with each other and at the same degree of clip they furnish a realistic environs to the casino lovers. Jemmy Buffett's Margaritaville Cincinnati is the outset of quaternion too Early to accurately ascertain the size of the voltage accumulation. set in motion partners for the API Admit Adobe brick, raspberry suite, Salesforce, plump for over, sat mastered and gave it casino some other go. I feature win or recede volition reckon casino totally up to you. http://onlinecasinosaustralia123.com/ Gingrich "has been one of the few politicians who has as one of the top dissipated champions to win the On-line casino fillip award! This sendup of advancement encouraged self-deception incluyen 80 boutiques internacionales y tiendas de marcas conocidas. Beginners Tournaments Dania - edificio m�s grande de Asia y la segunda m�s grande del mundo.
Anonymous Anonymous, at 6:35 PM  
http://prixviagragenerique50mg.net/ prix viagra
http://prezzoviagraitalia.net/ comprare viagra
http://precioviagraespana.net/ viagra
Anonymous Anonymous, at 7:49 PM  

Add a comment